خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید. Did you miss your activation email?

فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک
* * *

آخرین فایل آپلود شده

بسته STOP SPAMER فارسی

ارسال شده توسط adnan
دانلودها/باز: 155 / 1040

سیستم تایید تصویری برای ثبت نام

ارسال شده توسط adnan
دانلودها/باز: 164 / 923

فایلهای زبان فارسی smf 1.1.10 بهمراه تینی پورتال

ارسال شده توسط adnan
دانلودها/باز: 695 / 1355

قالبها

دائمی?

منوی کاربری

خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید. Did you miss your activation email?
19 بهمن 1388,ساعت 22:40:36

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

ابزار

-no content-

به سایت یاران توس خوش آمدید !

قابل توجه کسانی که از طریق موتورهای جستجو به این سایت مراجعه می کنند : با توجه به اینکه صفحه اول سایت بصورت روزانه درحال تغییر است ممکن است  مطلب موردنظر شما در صفحه فعلی  سایت نباشد . با استفاده از موتور جستجوی سایت در منوی بالا ، می توانید مطلب مورد نظر خود را  پیدا نمایید .   درحال حاضر این سایت ، به پشتیبانی و فارسی سازی  انجمن های قدرتمندSMF و پرتالهایی که  با آنها سازگاری دارد می پردازد :برای دریافت آخرین نسخه فارسی پورتال ها و قالب های فارسی به مرکز دانلود ( منوی سمت راست ) رجوع کنید .
بازدید مرتضی غروبی | 644 نویسنده | 6 پاسخ
من اکانت اصلی اف تی پی رو استفاده می کنم / رمزش . بقیه چیزها درست است ولی این پیغام رو میده
بعضی از فایل های این بسته نیاز به تبدیل به حالت قابل نوشتن دارند. برای رفع این مشکل برنامه با استفاده از مشخصات FTP برای تبدیل فایل ها به حالت chmod نیاز به اتصال به سرور FTP دارد.
 530 Login authentication failed 
چیکار باید ...... ادامه مطلب...
بازدید hamid2day | 1113 نویسنده | 4 پاسخ
می خواستم بدونم کدوم خوبه ؟

البته اکثرا از 1.1.10 استفاده می کنند..

با تشکر

اتصال به جوملا چه جوری هست ؟
بازدید dabala | 1206 نویسنده | 7 پاسخ
من در ارتقاء در فایل sub.php مشکل دارم کسی به صورت دستیش رو بلده بگه تا من تغیراتش رو دستی وارد کنم؟

1. ایجاد تغییرات در فایل ها ./index.php فایل مورد نظر پیدا شد
2. ایجاد تغییرات در فایل ها ./Sources/BoardIndex.php فایل مورد نظر پیدا شد
3. ایجاد تغییرات در فایل ها ./Sources/Display.php فایل مورد نظر پیدا شد
4. ایجاد ...... ادامه مطلب...
بازدید youcomco | 474 نویسنده | 0 پاسخ
سلام
خسته نباشید

میخواستم بدونم چجوری میشه بجای لینکهای «پاسخ، نشانه گذاری و ...» که بالای انجمن هستن، عکس قرار بدم که راحتتر به چشم بیان؟

ممنون
بازدید behnazam | 438 نویسنده | 0 پاسخ
 سلام
به همه دوستان

من انجمن رو نصب کردم ولی یک مشکل دارم با تاریخ انجمن "زمان فعلی انجمن: بهمن 26, 2009, 01:16:07" 

و نمی تونم پیدا کنم که این تاریخ رو از کجا می خونه تا درستش کنم .
تو مشخصات فقط فرمت رو میشه عوض کرد ولی مشکل من خود تاریخ هست !!!!

ممنون
بازدید Hamid20 | 690 نویسنده | 3 پاسخ
1.1.2 من این نسخه رو دارم و میخوام فارسیش کنم. لینک فارسی سازیشو میدید؟
بازدید ArTaBaZ | 634 نویسنده | 1 پاسخ
با سلام
اگه جایه اشتباهی تاپیک دادم به بزرگی خودتون ببخشید  Wink
من تازه واردم و میخواستم بدونم که :
1- وقتی مدیر سایت هستی چطور میتونی کاربر جدید که زیر مدیر سایت نوشته رو حذف کنی ؟ (سمت راست قسمتی که تعداد پست ها و ستاره ها هست )
2- در بسته تبلیغات یک مثال بزنید که ببینم کدش چجوریه (تبلیغش با عکس ...... ادامه مطلب...
صفحه: [1] 2 3 ... 8

آخرین ارسالیها

وضعیت انجمنها

کاربر
  • مجموع کاربران: 6885
  • اخرین: encommaLync
آمار
  • مجموع ارسال های کاربر: 14230
  • مجموع موضوعات: 2711
  • افراد انلاين امروز :: 138
  • همیشه آنلاین: 300
  • (27 اسفند 1386,ساعت 21:48:21)
کاربران آنلاين
کاربر: 0
میهمان: 44
مجموع: 44

لینک به ما

گروه گرافیست و برنامه نویسان یاران توس

آمار کلی سایت یاران توس

salam2: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: open_basedir restriction in effect. File(/home/yarantoo/public_html/counter/counter.php) is not within the allowed path(s): (/home/adnan::/tmp:/usr/share/pear:/home/httpd/yarantoos.com:/var/lib/php/session:/home/kloxo/httpd/script:/home/httpd/yarantoos.com/kloxoscript/)
فایل: /home/adnan/yarantoos.com/Themes/default/languages/TPShout.persian.php (tp_below sub template - eval?)
سطر: 5